دانلود مقاله نظریه های گرسنگی و تشنگی
نظریهی لیپواستاتیک
ارزیابی
توقف خوردن
ارزیابینظریههایهوموستاتیک
اختلالات خوردن
نظریهی مشوق مثبت
نکات بحث
فربهی یا چاقی
بی اشتهایی و پرخوری روانی
تشنگی
آب درون سلولی و برون سلولی
پدیدهی اسمز (یا چگونه آب به درون یا بیرون سلولهای حرکت می کند):
چطور کمبود و محرومیت از آب منجر به تشنگی می شود:
تشنگی اسمزی
تشنگی حجمی
توقف نوشیدن
نظریهی لیپواستاتیک
گرسنگی می تواند با کاهش سطوح گلوکز ایجاد می گردد. این ماده یکی از مواد اصلی غذایی است (موادی که باعث تغذیه و قوت می شود) اما این مواد دو نوع میباشند، لیپیدها یا اسیدهای چربی، و اسیدهای آمینه. برطبق فرضیهی لیپواستاتیک (برای مثال نیسبت ۱۹۷۲)، رفتار خوردن زمانی حاصل می شود که هیپوتالاموس اطلاعاتی را دربارهی پایین بودن سطوح لیپیدها یا چربی دریافت می کند.
این گیرنده ها در کجا قرار دارند که سطح پایین چربی ها یا لیپیدها را مشخص میسازند؟ ریتر و تیلور(۱۹۹۰) دریافتند با قطع شدن عصب واک (عصبی که اطلاعات را از شکم به مغز می رساند) وارد حفرهی شکمی می شود، فقدان اسیدهای چربی بوجود می آید گرسنگی ایجاد می شود. این مساله پیشنهاد می کند گیرنده های حساس به چربی در داخل حفرهی شکمی یا نزدیک به آن وجود دارد.
(( برای دانلود کلیک کنید ))
:: برچسبها:
دانلود مقاله نظریه های گرسنگی و تشنگی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0